World of Tanks

2012.04.12. 19:36 | szekelyroland | Szólj hozzá!

Sokat gondolkodtam mi legyen az első értelmes bejegyzés témája. Terveim közt szerepel a gaming, film, zene, gastro "rovatok" rendszeres megjelentetése,  hisz a napjaim 70% -ban ezekkel foglalatoskodom. Mivel ma szinte egész nap sikeresen a monitor előtt rohadva a World of Tanks foglalkoztat, rá esett a választás.

Alapvetően egy online stratégiai vagy nem is tudom minek nevezzem stílusú játék, de nem ilyen travián akármicsoda, hanem egy viszonylag élvezhetőre sikerült lövöldözősdi. Valamikor húsvét előtt töltöttem le. A játék ingyenes, bár itt is létezik premium account, fizess és könnyebben haladsz a ranglétrán téma. (burzsujoknak való). Elég jól el vagyok vele, pedig nálam ritka, hogy egy ilyen játék 1-2 napnál többet foglalkoztasson. A legzavaróbb része talán az, hogy 3. szintű tankoknál már teljesen megőrül a játék, és sokszor lényegesen nagyobb ellenségek ellen is bedobál minket. A dolgot végiggondolva a South Park jut eszembe, amikor a négereket küldték golyófogónak. Itt minket küldenek, valószínűleg olyan meggondolásból, hogy vegyél premium accot és akkor gyorsabban/könnyebben átvészeled a kezdeti nehézségeket. Figyelni kell milyen nemzetiségű tankkal kezdjük a játékot, valamint érdemes böngészni a Tech Tree-t, különben gyorsan ki tudunk dobni 2-3 órán át nehezen összegyűjtött Xp-ket (tapasztalat.. ) 

Szemfülesek észrevehetik, hogy az első rész a bejegyzés alcíme. Ez azért van, mert most körülbelül a játék 1/3 -áig jutottam. Orosz vonalon (vagy ahogy fb-on említettem, sarló kalapács színekben) játszom, jelenleg egy Tier 4es T-28 tankom van. A délután folyamán sikeresen összekukáztam a legnagyobb ágyúra való XP-t meglehetősen érzékenyen érinti egy-egy találat az ellent :D . Cél természetesen valami ordenáré nagy tank birtoklása, és a hatalom kiélvezése a többi kis talicskával szemben. Aki idáig jutott az olvasással, vagy nagyon szeret, vagy épp akkora játékfüggő mint én, szóval csak óvatosan az előítéletekkel. 

Elköszönésképpen csak annyit, hogy jó hatással van az angol tudásomra a játék (na jó nem, de kifogásnak elmegy) szóval amit ma tanultam a játékban GL HF. (good luck, have fun) :D

A leírásokat, és a játékot megtaláljátok a http://worldoftanks.eu/ címen.

Címkék: Gaming World of Tanks

A bejegyzés trackback címe:

https://rolcsika.blog.hu/api/trackback/id/tr964393839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása