Életrevalók (Intouchables)

2012.05.18. 01:07 | szekelyroland | Szólj hozzá!

 A film

Igazából ezzel a két szóval jellemezném. A filmipar iszonyatosan ocsmány filmeket gyártott mostanában. Olyanokat, amiket megnéztem, és egyszerűen vagy azt mondtam h ezt a 2órát sosem kapom vissza, vagy valamilyen úton módon sikerült megemészteni, de mondjuk ki, szarok voltak. Pár éve volt egy film, a Bakancslista, talán az áll ehhez a legközelebb. 

Nem fogok mesélni arról, hogy a film miről szól, hiszen azzal elvesztené az élményét a filmnézés később.. Egyszerűen mindenkinek csak azt tudom javasolni, nézze meg. Én hatalmas rajongója vagyok a Marvel adaptációknak, de az összes film egybegyúrva sincs olyan, mint az Életrevalók. A rendezés tökéletes, a történetben nincsenek lapos részek, a zenei aláfestés pedig iszonyatosan jóra sikerült. 

Egy szónak is száz a vége, kell egy kétórás pihenőt keresni, az amúgy igen rohanó életünkben, és ezt a filmet meg KELL nézni!

http://www.imdb.com/title/tt1675434/

Címkék: film szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://rolcsika.blog.hu/api/trackback/id/tr124523473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása