kicsapongó életmód

2012.04.17. 21:21 | szekelyroland | Szólj hozzá!

Aki ismer, tudja, hogy a hétvége egyik napja általában a szórakozásé, vagy legalábbis a haverokkal való piálásé. Ez a kis "szokás" hosszú évek hagyománya, ritka, ha egy hétvége is kimarad, ha mégis akkor hétköznap pótolandó a dolog. Sajnos ezen a hétvégén is kimaradt, bár voltunk horgászni, persze nem fogtunk semmit :) (valószínűleg rossz hatással voltam a szerencsére). Viszont ha nem mentünk volna horgászni, és itthon ültem volna egész hétvégén, valószínűleg bezöldültem volna teljesen.

Ezúton szeretném a kedves kormánynak beadni a javaslatom, rendeljék el a kötelező hétvégi szórakozást. 

Persze sokan tartanak "alkoholistának" a viszonylag kicsapongó életvitelemért, de azon felül hogy beveheti, annyit mondanék még neki, hogy próbálja meg megérteni, a társadalmi kapcsolatoknak nem a facebook üzenőfalon kell lezajlania, meg msnen.. Jól esik a régi barátokkal hétvégente leülni és néhány korsó sör, vagy adott esetben néhány üveg almafröccs (megsúgom ez a ritkább) mellett megbeszélni, mi is történt a héten. Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzet hatásai miatt egyre nehezebben jönnek össze ezek a kis társalgások, de én hiszek benne, hogy 5év múlva is elmondhatom, hogy hétvégente egy este a barátoké, a beszélgetéseké, adott esetben a drámázásé, máskor meg egymás boldogságának az ünnepléséé. Ez lehet kicsit magyartalan de majd belejövök :D

Egy szó mint száz, hétvégente a haverokkal inni jó! 

VÉGE

Címkék: barátság iszogatás

A bejegyzés trackback címe:

https://rolcsika.blog.hu/api/trackback/id/tr974457667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása